18 660x330 - چرا یادگیری مهم است؟

چرا یادگیری مهم است؟

18 300x198 - چرا یادگیری مهم است؟

یک فرد طی فرآیند یادگیری ابعاد رفتاری، عاطفی و شناختی خود را تغییر می دهد. افرادی که باهوش هستند به اطلاعات کافی درباره یک موضوع دست پیدا کرده اند و روی آنها تسلط کامل دارند.

مثلا وقتی فردی هوش تاریخی بالایی دارد به راحتی می تواند با شنیدن نام یک پادشاه اطلاعات تاریخی خود را در قالب کلمات به زبان بیاورد و دیگران را حیرت زده کند. این مهارت که فرد بتواند اطلاعات کافی و دقیقی درباره یک موضوع داشته باشد و آنها را در زمان مناسب و مکان مناسب به کار ببندد او را از سایرین متمایز می کند.

چرا یادگیری مهم است و چگونه می توان یاد گرفت؟

مهارت یادگیری کمک می کند فرد مطالب را عمیق درک کند. چرا یادگیری مهم است زیرا باعث می شود فرد به هنری به اسم خوب یاد گرفتن دست پیدا کند. برای دستیابی به این هنر یا مهارت نیاز است فرد ذهن خود را آماده کند. اولین گام برای کسب مهارت خوب یاد گرفتن خالی کردن ذهن از مطالب قبلی است.

به این شکل که ذهن را از پیش زمینه های قبلی خالی کنید تا داده های جدید راحت تر درک شوند. ذهن انسان وقتی مطلبی با داده های قبلی اش مطابقت نداشته باشد سعی می کند آن را نقض کند. فرض کنید با خواندن یک مطلب در دنیای مجازی در صورتی که بدون تحقیق کامل آن را ملکه ذهن خود کرده باشید نمی توانید مطالب نقض کننده آن را بپذیرید چون روی آن مطلب ذهن شما تعصب پیدا کرده است.

بررسی شش علت که چرا یادگیری مهم است؟

به 6 دلیل می توان گفت که چرا یادگیری مهم است. یادگیری وقتی اهمیت دارد که از آموخته ها بتوان به شکل صحیح استفاده کرد و آنها را عملی کرد. یادگیری مطالب باعث می شود در جمع های خانوادگی یا در محل کار فرد مطرح باشد.

وقتی فرد از سطح علمی و مهارتی بالایی برخوردار باشد کسی نمی تواند با او رقابت کند و در نتیجه در محل کار راحت پیشرفت می کند. یادگیری مداوم و زیاد سبب می شود فرد به درآمد و آسایش بیشتری دست پیدا کند. همچنین در ارتباطات او موثر است و روابط بین فردی او با دوستان و خانواده را بهبود می بخشد. در نهایت یادگیری باعث می شود فرد با مشکلات کمتری روبرو شود و بتواند آنها را رفع کند.

بررسی دلایل سخت یاد گرفتن

حالا می دانیم که چرا یادگیری مهم است اما ممکن است برخی افراد در اصل یاد گرفتن مشکل داشته باشند. وجود دلایل زیر سبب می شود فرد نتواند مهارت یا مطلب جدید را به خوبی و عمیق درک نکند. مثلا اگر فردی فقط به فکر حفظ کردن مطالب باشد نمی تواند موضوع را درست درک کند.

باید هنگام یادگیری تمام حواس خود را به این کار معطوف کنید. برخی افراد عادت دارند روی چند موضوع همزمان کار می کنند. مثلا مطالعه چند کتاب همزمان تاثیر مثبتی در یادگیری فرد ندارد و بالعکس باعث یادگیری سطحی مطالب می شود. فردی که به دنبال یادگیری مهارتی است باید نسبت به آن دید مثبتی داشته باشد. حتی باید نسبت به مربی و آموزش دهنده دید و حس مثبتی داشته باشد تا بیشترین تاثیر را بر روی او بگذارد.

اگر فردی مطالب یا مهارتی را که یاد گرفته تمرین و مرور نکند آنها فراموش می شوند. نباید در مباحث آموزشی به دنبال معجزه بود. بلکه باید به مرور به موفقیت و مهارت دست یافت. باید نسبت به یادگیری و قدرت آن باور صحیح داشت و نباید با این تفکر که برای من دیر شده است یا من که چیزی یاد نمی گیرم وقت تلف کرد. این مدل باورهای منفی باعث می شود فرد در یادگیری به مشکل بخورد.

برای بهتر یادگرفتن باید در یک محل مناسب مطالعه انجام داد. این محل باید از لحاظ نور، دما، سکوت و … مناسب باشد. همچنین باید ابزارهای لازم برای کار را مانند خودکار، کاغذ و … قبلا آماده کنید و در کنار خود قرار دهید. با تقسیم مطالب حجیم اموزشی به بخش های کوچکتر راحت تر می توان بر آنها تسلط یافت. با این کار فرایند یادگیری تسریع می شود.

درباره‌ی محمد رازه

همچنین ببینید

بالا رفتن از پله تا رسیدن به موفقیت

۱۵ شخصیت که بعد از میان سالی به موفقیت رسیدند

همیشه سرگذشت افرادی را می‌شنویم که در سنین کم به شهرت رسیده‌اند، اما معمولا کسی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.